Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

19 квітня 2017 року під час тижня факультету технології вина і туристичного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій був проведений день кафедри технології питної води. Відповідальним за підготовку цього заходу була студентка третього курсу Лисенко Юлія, яка навчається за спеціалізацією кафедри «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв», а також є членом студентської Ради факультету, відповідальним за  культурно-масову роботу  студентів.

День кафедри розпочався із вступного слова завідувача кафедри технології питної води Коваленко Олени Олександрівни. Вона привітала всіх присутніх, а також зазначила, що метою такого заходу є згуртування студентів і викладачів кафедри, а також ознайомлення студентів – першокурсників з історією  кафедри, її традиціями і здобутками колективу кафедри.

Далі виступав студент другого курсу кафедри Шаповал Євгеній, який представив доповідь на тему «Історія кафедри технології питної води». Його доповідь була змістовною, цікавою, супроводжувалася красивою презентацією. Євгеній розповідав про історичні віхи в становленні кафедри, знайомив з науковцями  кафедри, які очолювали кафедру, проводили наукові дослідження та навчали студентів, про наукові розробки, співпрацю з підприємствами і науковими установами, наукову і просвітницьку роботу із студентами і школярами. Презентація доповіді містила багато фото і цікавих історичних фактів. Слід зазначити, що свою доповідь Шаповал Євгеній підготував як творчу роботу, яку він представлятиме на конкурсі Інституту культури  ОНАХТ в цьому році.

Шаповал Євгеній презентує доповідь «Історія кафедри технології питної води ОНАХТ»

Продовжили День кафедри конкурси і вікторина. Їх підготували студенти третього курсу кафедри технології питної води Лисенко Юлія, Селіванов Ілля, Кобушкіна Наталія, Мічуда Анастасія, Кармазін Антон. Конкурси і вікторина  були цікавими і пройшли жваво. Всі переможці отримали солодкі призи.

Конкурс «Злови яблучко»

 

Конкурс «Наповни стакан водою»

 

Вікторину проводить Кобушкіна Наталія

 Учасники Дня кафедри

Учасники Дня кафедри

Після веселих конкурсів і вікторини зав. кафедри Коваленко О.О. нагородила студентів кафедри грамотами за активну наукову діяльність і кращі доповіді на Міжвузівській науковій студентській конференції 2016/2017 навчального року  (секція «Технології питної води» , 29 березня 2017 року).

Нагороджується Манова Юлія, магістр першого курсу кафедри

Нагороджується Касьяненко Інна, бакалавр четвертого курсу кафедри

 Нагороджується Лисенко Юлія, бакалавр третього курсу кафедри

 Нагороджується Кармазін Антон, бакалавр третього курсу кафедри

 Нагороджується Селіванов Ілля, бакалавр третього курсу кафедри

Нагороджується  Мічуда Анастасія, бакалавр третього курсу кафедри

 Нагороджується  Кобушкіна Наталія, бакалавр третього курсу кафедри

Нагороджується Шаповал Євгеній, бакалавр другого курсу кафедри 

 На завершення Дня кафедри викладачі і студенти  кафедри зробили пам’ятні фото.

 Колектив викладачів і студентів кафедри технології питної води, 2017 рік

Зав. кафедри технології питної води Коваленко О.О.