Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньої програми
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньої програми «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральної і питної води» Детальніше>>>
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньої програми «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральної і питної води» Детальніше>>>
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА
«Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральної і питної води»
Другого рівня вищої освіти
за спеціальністю 181 «Харчові технології»
галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Кваліфікація «Магістр з харчових технологій» Детальніше>>>
Група забезпечення освітнього процесу
Спеціальність 181 Харчові технології
ОПП «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральної і питної води»,
рівень вищої освіти магістр
Прийом 2022 р. Детальніше>>>
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА
«Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральної і питної води»
Другого рівня вищої освіти
за спеціальністю 181 «Харчові технології»
галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Кваліфікація «Магістр з харчових технологій» Детальніше>>>