ПІДСУМКИ VII ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ УЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «ВОДА В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ»
Завантажити збірник тез
Завантажити програму конференції
26 квітня 2016 року в Одеській національній академії харчових технологій відбулася VII Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Вода в харчовій промисловості». Відкрила конференцію завідувач кафедри технології питної води ОНАХТ Коваленко О.О. Далі учасників і гостей конференції привітав проректор з науково-педагогічної і навчальної роботи ОНАХТ Трішин Ф.А. В своїй промові він акцентував увагу на актуальності проблеми низької якості і дефіциту води в світі і в Україні, а також необхідності вдосконалення і розвитку технологій водопідготовки для харчової галузі.