Гаращенко Марина Михайлівна

  Марина Гаращенко, випускниця 2001 року Одеської національної академії харчових технологій за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів»  Детальніше>>>

 

Бібікова Юлія Миколаївна

  Бібікова Юлія Миколаївна в 2001 році завершила навчання в Одеській національній академії харчових технологій за спеціальністю «Технології зберігання, консервування і переробки плодів та овочів».  Детальніше>>>

Гаращенко Володимир Васильович

  Гаращенко Володимир Васильович – випускник Одеської державної академії харчових технологій. В 2001 році отримав диплом спеціаліста та здобув кваліфікацію інженера- технолога зі спеціальності «Технологія консервування». Розпочав свою трудову діяльність у компаніях FMCG менеджером по роботі з клієнтами. Далі зацікавився іншими напрямками професійної діяльності. Тому працюючи продовжував навчання.    Детальніше>>>

Бібіков Ігор Анатолійович

   Бібіков Ігор Анатолійович в 2001 році завершив навчання в Одеській національній академії харчових технологій за спеціальністю «Технології зберігання, консервування і переробки плодів та овочів».  Детальніше>>>

Рильчук Галина Володимирівна

   Рильчук (Скліфос - до заміжжя) Галина Володимирівна, народилася 12 листопада 1994 року в селі Андріївка Білгород-Дністровського району Одеської області. В 2012 року закінчила середню школу та вступила до ОНАХТ за спеціальністю «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» і напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». В 2016 році завершила навчання в бакалавраті та поступила в магістратуру за цією ж спеціальністю. Вибір спеціальності був пов’язаний з інтересом до водної тематики. Детальніше>>>

Марценюк Сергій Климович

 Марценюк Сергій Климович, в 2001 році завершив навчання в Одеській національній академії харчових технологій за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів». Після закінчення загальноосвітньої школи, у мене, як і у більшості випускників, була мрія – здобути вищу освіту. Але за якою спеціальністю? Юнацька розгубленість ускладнювала такий вибір. Поштовхом до вибору спеціальності стала порада знайомих моїх батьків, які раніше закінчили Одеський технологічний інститут ім. Ломоносова М.В. та успішно працювали за спеціальністю. Детальніше>>>

Аднан Киван

   Аднан Ківан – відомий в Одесі і Україні меценат сірійського походження і бізнесмен, який займається торгівлею металом і будівництвом. Випускник факультету технології консервування Одеського технологічного інституту. Захистив кандидатську дисертацію і отримав звання доктора філософії в галузі технічних наук.  Детальніше>>>

Бугаєнко Іван Григорович

   Бугаєнко Іван Григорович, в 2001 році завершив навчання в Одеській національній академії харчових технологій за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів». Розпочав свій трудовий шлях у 2003 році на ТОВ «Сандора» в Миколаївській області. До 2006 року працював на цьому підприємстві начальником зміни в цеху, який випускав фруктові пюре та концентрати, овочеві пюре, продукти томатні концентровані, томатний сік. Детальніше>>>

Нацагійн Багабанді

 Нацагійн Багабанді – випускник факультету технології консервування Одеського технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, який він успішно закінчив у 1980 році. Через деякий час він продовжив навчання в Академії суспільних наук, де йому було присвоєно вчений ступінь кандидата філософських наук.   Детальніше>>>

Новосельцева Вікторія Вікторівна

   Новосельцева Вікторія Вікторівна, народилась 19 жовтня 1992 року в м. Ізмаїл Одеської області. В 2010 році закінчила ЗОШ № 9 в м. Ізмаїл та поступила на навчання в Одеську національну академію харчових технологій. Починаючи з першого року навчання активно поєднувала навчальний процес з участю в студентській науковій та громадській діяльності академії. Нагороджена почесними грамотами та дипломами за цю діяльність. В 2014 році отримала диплом бакалавра з відзнакою за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і спеціальністю «Технології зберігання і переробки водних біоресурсів».  Детальніше>>>