Силабус навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень»
Силабус навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Інновації у виробництві харчових продуктів, напоїв, мінеральної і питної води з КП» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Технологічний інжиніринг підприємств галузі» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Управління якістю та безпечністю харчової продукції» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Управління якістю води у виробництві харчових продуктів»
Ступінь вищої освіти: магістр
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма: Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Методика викладання у ЗВО» Детальніше>>>