Календарний графік захисту дипломних проектів бакалаврів ЕК- 2, ЕК-3
Календарний графік захисту дипломних проектів бакалаврів ЕК- 2, ЕК-3
ЗАТВЕРДЖУЮ
Декан факультету
ТВтаТБ
Саркісян Г.О.
___________________
"_____"_________2020 р.
КАЛЕНДАРНИЙ ГРАФІК
захисту дипломних проектів та магістерських робот
на кафедрі біоінженерії і води
2019-2020 н. р.
ЕК № 2спеціальність 181 "Харчові технології",освітня програма "Харчові технології та інженерія" та освітня програми "Технології тривалого зберігання плодів та овочів" |
|||||
Дата |
Аудиторія |
Початок роботи |
Форма навчання денна/заочна |
Кількість студентів |
|
18.06.20 |
Б – 411 |
10.00 |
денна |
заочна |
10 |
Всього: 10 (2 маг) |
|||||
ЕК № 3спеціальність 162 "Біотехнології та біоінженерія",освітня програма «Біотехнології та біоінженерія» |
|||||
Дата |
Аудиторія |
Початок роботи |
Форма навчання денна/заочна |
Кількість студентів |
|
19.06.20 |
Б - 411 |
10.00 |
денна |
- |
3 |
Всього: 3 |
Завідувач кафедри БіВ О.О. Коваленко
ЗАТВЕРДЖУЮ
Декан факультету
«Технології вина та
туристичного бізнесу»
доц. Саркісян Г.О.
_____________________
«_____»________2020 р.
ПЛАН
організації і проведення роботи ЕК 2 і ЕК 3
кафедри біоінженерії і води
із захисту дипломних проектів, кваліфікаційних магістерських робіт
спец. 181 "Харчові технології"
освітня програма: "Технології тривалого зберігання плодів та овочів" та
освітня програма "Харчові технології та інженерія"
спец. 162 "Біотехнології та біоінженерія"
освітня програма"Біотехнології та біоінженерія"
№ п/п |
Найменування підприємств |
Терміни проведення |
Відповідальний за виконання |
1 |
Провести організаційне засідання ЕК на якому ознайомити членів комісії з положенням ЕК |
12.06.2020 |
зав. каф. Коваленко О.О. |
2 |
Провести загальні збори за студентами всіх форм навчання спец. 181, спец. 162 з метою ознайомлення їх з організацією і порядком захисту ДП і КРМ |
12.06.2020 |
доц. Мирошніченко О.М. |
3 |
Перевірити наявність документації для роботи ЕК |
10.06.2020 |
доц. Мирошніченко О.М. |
4 |
Підготовити приміщення для захисту дипломних проектів, забезпечити їх необхідним оснащенням |
15.06.2020 |
зав. лабораторією Волчок О.В. |
5 |
Довести до відома дипломників їх черговість і день захисту |
16.06.2020 |
зав. лабораторією Волчок О.В. |
6 |
Підготовити об’яву про захист ДП і КРМ |
16.06.2020 |
зав. лабораторією Волчок О.В. |
7 |
Заслухати звіт голів ЕК 1, ЕК 2 |
18.06.2020 та 19.06.2020 |
Тхір Н.В., Вінкерт Д.Я. зав. каф. Коваленко О.О. |
Завідувач кафедри БіВ О.О. Коваленко
ЗАТВЕРДЖУЮ
Декан факультету
«Технології вина та
туристичного бізнесу»
доц. Саркісян Г.О.
_____________________
«_____»________2020 р.
Список рецензентів
дипломних проектів бакалаврів, кваліфікаційних робіт магістрів
кафедри біоінженерії і води
спеціальність 181 «Харчові технології»
освітня програма: "Технології тривалого зберігання плодів та овочів" та
освітня програма "Харчові технології та інженерія"
- Гафткович Ганна Начальник служби контролю якості
Валеріївна СП Вітмарк-Україна ТОВ
- Скрипник Наталія Експерт торгово–промислової палати
Артемівна України
- Савічева Олена Головний технолог ПРАТ ВО "Одеський
Павлівна консервний завод"
- Нікіпелова Олена Заст. директора з наукової роботи
Михайлівна ДУ «Український НДІ медичної реабілітації і курортології МОЗ України»,
д.х.н., професор
спеціальність 162 "Біотехнологія та біоінженерія"
освітня програма"Біотехнології та біоінженерія"
- Коваленко Олексій Генеральний директор "НПП "Ариадна"
Володимирович
- Равнішина Олена Старший мікробіолог ПАТ «Одесавинпром»
Валентинівна
- Братков Олександр Директор ТОВ «Інноваційні технологічні
Михайлович рішення» м. Одеса
- Фесенко Олександр Директор Черкаського підприємства «Family
Васильович Cheese»
Завідувач кафедри БіВ Коваленко О.О.
ЗАТВЕРДЖУЮ
Декан факультету
«Технології вина та
туристичного бізнесу»
доц. Саркісян Г.О.
_____________________
«_____»________2020 р.
ПОДАННЯ
Прошу затвердити наступний склад ЕК № 2 на кафедрі біоінженерії і води зі спеціальності 181 «Харчові технології»
освітньої програми "Технології тривалого зберігання плодів та овочів" та освітньої програми "Харчові технології та інженерія»
Голова комісії
Тхір Н.В. – головний технолог СП "Вітмарк-Україна"
Заступник голови
Саркісян Г.О. – декан факультету технології вина та туристичного бізнесу, доцент, к.т.н.
Члени комісії :
- Солоницька І.В. - директор ННТІХП ім. М.В. Ломоносова, к.т.н.
- Коваленко О.О. - зав. кафедрою біоінженерії і води, д.т.н.
- Безусов А.Т. - професор кафедри біоінженерії і води, д.т.н.
- Верхівкер Я.Г. - професор кафедри біоінженерії і води, д.т.н.
- Крупіна С.В. - доцент кафедри економіки промисловості,к.е.н.
- Лисий Г.Б. - головний інженер Агрофірми "Евріка" ТОВ
- Раданова Л.І. - начальник томатно-халвичного цеху ПРАТ ВО "Одеський консервний завод"
Технічний секретар:
Волчок О.В. - зав. лабораторією кафедри БіВ
Завідувач кафедри БіВ О.О. Коваленко
ЗАТВЕРДЖУЮ
Декан факультету
«Технології вина та
туристичного бізнесу»
доц. Саркісян Г.О.
_____________________
«_____»________2020 р.
ПОДАННЯ
Прошу затвердити наступний склад ЕК № 3 на кафедрі біоінженерії і води зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» та освітньої програми «Біотехнології та біоінженерія»
Голова:
Вінкерт Д.Я. - Начальник виробництва НПП «Ариадна»
Заступник голови
Саркісян Г.О. - декан факультету технології вина та туристичного бізнесу, доцент, к.т.н.
Члени комісії:
- Коваленко О.О. - завідувач кафедрою біоінженерії і води, д.т.н.
- 2. Безусов А.Т. - професор кафедри біоінженерії і води, д.т.н.
- Капрельянц Л.В. - завідувач кафедрою біохімії, мікробіології і фізіології харчування, професор, д.т.н.
- Крупіна С.В. - доцент кафедри економіки промисловості, к.е.н.
- Зиков О.В. - доцент кафедри процесів, обладнання та енергетичного менеджменту, д.т.н.
- Левицький А.П. - керівник НВА «Одеська біотехнологія»,
професор, д.м.н.
- Крохальова А.А. - завідувач науково-дослідним відділом
ВПНУБіП України
Технічний секретар:
Волчок О.В. – зав.лабораторії кафедри біоінженерії і води
Завідувач кафедри БіВ О.О. Коваленко