Календарний графік захисту дипломних проектів бакалаврів ЕК- 2, ЕК-3

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Декан факультету

ТВтаТБ

Саркісян Г.О.

___________________

 

"_____"_________2020 р.

 

 

КАЛЕНДАРНИЙ ГРАФІК

 

захисту дипломних проектів та магістерських робот

на кафедрі біоінженерії і води

 2019-2020 н. р.

 

 

ЕК №  2   

спеціальність 181 "Харчові технології",

              освітня програма "Харчові технології та інженерія" та

освітня програми  "Технології тривалого зберігання плодів та овочів"

Дата

Аудиторія

Початок роботи

Форма навчання

денна/заочна

Кількість

студентів

18.06.20

Б – 411

10.00

денна

заочна

10

                   Всього:                                                                                10 (2 маг)                                       

ЕК №  3

спеціальність 162 "Біотехнології та біоінженерія",

освітня програма «Біотехнології та біоінженерія»

Дата

Аудиторія

Початок роботи

Форма навчання

денна/заочна

Кількість

студентів

19.06.20

Б - 411

10.00

денна

-

  3

                           Всього:                                                                                  3

 

 

 

 

 

 

Завідувач кафедри БіВ                                                       О.О. Коваленко

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Декан факультету

«Технології вина та

туристичного бізнесу»

доц. Саркісян Г.О.

_____________________

«_____»________2020 р.

 

ПЛАН

організації і проведення роботи ЕК 2 і ЕК 3

кафедри біоінженерії і води

із захисту дипломних проектів, кваліфікаційних магістерських робіт

спец. 181 "Харчові технології"

освітня програма: "Технології тривалого зберігання плодів та овочів" та

              освітня програма "Харчові технології та інженерія"

спец. 162 "Біотехнології та біоінженерія"

освітня програма"Біотехнології та біоінженерія"

 

п/п

Найменування підприємств

Терміни проведення

Відповідальний за виконання

 

1

Провести організаційне засідання ЕК на якому ознайомити членів комісії з положенням ЕК

 

12.06.2020

зав. каф. Коваленко О.О.

 

 

2

Провести загальні збори за студентами всіх форм навчання спец. 181, спец. 162 з метою ознайомлення їх з організацією і порядком захисту ДП і КРМ

 

 

12.06.2020

 

доц. Мирошніченко О.М.

3

Перевірити наявність документації для роботи ЕК

10.06.2020

доц. Мирошніченко О.М.

 

4

Підготовити приміщення для захисту дипломних проектів, забезпечити їх необхідним оснащенням

 

15.06.2020

 

зав. лабораторією

Волчок О.В.

5

Довести до відома дипломників їх черговість і день захисту

 

16.06.2020

зав. лабораторією

Волчок О.В.

6

Підготовити об’яву про захист ДП і КРМ

16.06.2020

зав. лабораторією

Волчок О.В.

7

Заслухати звіт голів ЕК 1, ЕК 2

18.06.2020 та 19.06.2020

Тхір Н.В.,  Вінкерт Д.Я.

зав. каф. Коваленко О.О.

 

 

 

       Завідувач кафедри БіВ                                                О.О. Коваленко

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Декан факультету

«Технології вина та

туристичного бізнесу»

доц. Саркісян Г.О.

_____________________

«_____»________2020 р.

 

Список рецензентів

дипломних проектів бакалаврів, кваліфікаційних робіт  магістрів

кафедри біоінженерії і води

 

 спеціальність 181 «Харчові технології»

освітня програма: "Технології тривалого зберігання плодів та овочів" та

              освітня програма "Харчові технології та інженерія"

 

  1. Гафткович Ганна Начальник служби контролю якості

    Валеріївна                              СП Вітмарк-Україна ТОВ

  1. Скрипник Наталія Експерт торгово–промислової палати

    Артемівна                              України

  1. Савічева Олена Головний технолог ПРАТ ВО "Одеський

    Павлівна                                 консервний завод"

  1. Нікіпелова Олена Заст. директора з наукової роботи

    Михайлівна                          ДУ «Український НДІ медичної                  реабілітації і курортології МОЗ України»,

                                                   д.х.н., професор

 

 

спеціальність 162 "Біотехнологія та біоінженерія"

освітня програма"Біотехнології та біоінженерія"

 

  1. Коваленко Олексій Генеральний директор "НПП "Ариадна"

    Володимирович                          

  1. Равнішина Олена Старший мікробіолог ПАТ «Одесавинпром»

    Валентинівна

  1. Братков Олександр Директор ТОВ «Інноваційні технологічні

    Михайлович                         рішення» м. Одеса

  1. Фесенко Олександр Директор Черкаського підприємства «Family

    Васильович                          Cheese»

 

 

 

Завідувач кафедри БіВ                                           Коваленко О.О.

 

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Декан факультету

«Технології вина та

туристичного бізнесу»

доц. Саркісян Г.О.

_____________________

«_____»________2020 р.

 

 

ПОДАННЯ

 

 

Прошу затвердити наступний склад ЕК № 2 на кафедрі біоінженерії і води зі спеціальності 181 «Харчові технології»
освітньої програми "Технології тривалого зберігання плодів та овочів" та              освітньої програми "Харчові технології та інженерія»

 

Голова комісії

  Тхір Н.В. –  головний технолог  СП "Вітмарк-Україна"

 

Заступник голови

Саркісян Г.О. – декан факультету технології вина та туристичного бізнесу, доцент, к.т.н.

 

Члени комісії :

  1. Солоницька І.В. - директор ННТІХП ім. М.В. Ломоносова, к.т.н.

 

  1. Коваленко О.О. - зав. кафедрою біоінженерії і води, д.т.н.

 

  1. Безусов А.Т. - професор кафедри біоінженерії і води, д.т.н.

 

  1. Верхівкер Я.Г. - професор кафедри біоінженерії і води, д.т.н.

 

  1. Крупіна С.В. - доцент кафедри економіки промисловості,к.е.н.

 

  1. Лисий Г.Б. - головний інженер Агрофірми "Евріка" ТОВ

 

  1. Раданова Л.І. - начальник томатно-халвичного цеху ПРАТ ВО "Одеський консервний завод"

 

Технічний секретар:

Волчок О.В.  - зав. лабораторією кафедри БіВ

 

 

Завідувач кафедри  БіВ                              О.О. Коваленко

 

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Декан факультету

«Технології вина та

туристичного бізнесу»

доц. Саркісян Г.О.

_____________________

«_____»________2020 р.

 

ПОДАННЯ

 

Прошу затвердити наступний склад ЕК № 3 на кафедрі біоінженерії і води зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» та освітньої програми «Біотехнології та біоінженерія»

 

Голова:

  Вінкерт Д.Я. - Начальник виробництва НПП «Ариадна»

 

Заступник голови

 Саркісян Г.О. - декан факультету технології вина та         туристичного бізнесу, доцент, к.т.н.

 

Члени комісії:

  1. Коваленко О.О. - завідувач кафедрою біоінженерії і води, д.т.н.
  2. 2. Безусов А.Т. -         професор кафедри біоінженерії і води, д.т.н.
  3. Капрельянц Л.В. -   завідувач кафедрою біохімії, мікробіології і фізіології харчування, професор, д.т.н.
  4. Крупіна С.В. - доцент кафедри економіки промисловості, к.е.н.
  5. Зиков О.В. - доцент кафедри  процесів, обладнання  та енергетичного менеджменту, д.т.н.
  6. Левицький А.П. -  керівник НВА «Одеська біотехнологія»,

                                           професор, д.м.н. 

  1. Крохальова А.А. - завідувач науково-дослідним відділом

                                          ВПНУБіП України

                                              

Технічний секретар:

Волчок О.В.           –  зав.лабораторії кафедри біоінженерії і води

 

 

 

Завідувач кафедри БіВ                                      О.О. Коваленко