Силабус навчальної дисципліни «Фізична та колоїдна хімія»
Силабус навчальної дисципліни «Фізична та колоїдна хімія» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Фізична та колоїдна хімія» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Технології харчових виробництв: Технологія води і водопідготовки харчових підприємств» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості, безпека та екологія в галузі (HACCP І GMP)»
Ступінь вищої освіти: бакалавр
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Технологія соусів» Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Технології виробництва фасованих вод і напоїв»
Ступінь вищої освіти: бакалавр
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма: Технології питної води Детальніше>>>
Силабус навчальної дисципліни «Технологія консервної галузі»
Ступінь вищої освіти: бакалавр
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі Детальніше>>>