СВО «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології»

Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості, безпека та екологія в галузі (HACCP І GMP)»

Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості, безпека та екологія в галузі (HACCP І GMP)»
Ступінь вищої освіти: бакалавр
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі  Детальніше>>>

Силабус навчальної дисципліни «Технології виробництва фасованих вод і напоїв»

Силабус навчальної дисципліни «Технології виробництва фасованих вод і напоїв»
Ступінь вищої освіти: бакалавр
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма: Технології питної води  Детальніше>>>

Силабус навчальної дисципліни «Технологія консервної галузі»

Силабус навчальної дисципліни «Технологія консервної галузі»
Ступінь вищої освіти: бакалавр
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі  Детальніше>>>