Програма круглого столу на тему «Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі"
Місце проведення: Одеська національна академія харчових технологій
Дата і час проведення заходу: 28 вересня 2017 року, з 1400 до 1700
Круглий стіл відбудеться в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Харчові технології і комбікорми»,
яка проходитиме в ОНАХТ з 25 по 30 вересня 2017 року
- ОЦІНКА ПРИДАТНОСТІ ПІДЗЕМНИХ ВОД ОДЕЩИНИ ДЛЯ СПОЖИВАННЯ ЛЮДИНОЮ
Лобода Н.С., д.геогр.н., проф., Гриб О.М., к.геогр.н., доцент, Отченаш Н.Д., к.геогр.н., Яров Я.С., Одеський державний екологічний університет, м. Одеса
- ПОРІВНЯННЯ ФІЗІОЛОГІЧНОЇ ПОВНОЦІННОСТІ ВОДОПРОВІДНОЇ І БЮВЕТНОЇ ВОДИ М. ОДЕСИ
Поліщук А.А., завідувач Центральної хіміко-бактеріологічної лабораторії ТОВ «Інфокс» філії «Інфоксводоканал», к.хім.н., м. Одеса
- ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ВИКОРИСТАННЯ ПІДЗЕМНИХ ВОД В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Нікіпелова О. М., заступник директора ДУ «УкрНДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України» з наукової роботи
д. хім. н., професор, м. Одеса
- ЕФЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ І СПОРУДИ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Ковальчук В.А., д.т.н., професор, Національний університет водного господарства та природокористування, м. Рівне
- НОВЕ В ТЕХНОЛОГІЯХ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ВОДИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Коваленко О. О., д.т.н., ст.наук.співроб., Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса